НасловнаСрбија

Вучић: Ја сам тај који је био на тераси Председништва

Председник Србије Александар Вучић је у видео-снимку на Инстаграму рекао да се није уплашио синоћних демонстранта и потврдио је да је био на тераси Председништва током синоћних протеста. Одбранићемо и сачуваћемо демократију, одбранићемо и сачуваћемо мир и стабилност у нашој Србији, поручио је Вучић.

Вучић је у свом најновијем обраћању на Инстаграму с терасе Председништва рекао да му се чини с времена на време као да не само политички противници него и њихови ментори споља мисле да „нико нема очи, уши и да нико не разуме шта се синоћ догодило“, рекао је Александар Вучић говорећи о синоћним протестима испред Скупштине града Београда.

„Сви су видели да су готово три сата полицајци и имовина грађана Србије били брутално нападани од оних који су решили да руше демократију у Србији и изборну вољу нашег народа. Сви су видели, али, они би да окрену причу, да нас завитлавају, да се шале са Србијом, да покушавају да нас све направе заједно лудима“, навео је Вучић.

Потврдио је да је синоћ током протеста био на тераси Председништва.

„И у мору лажи које износе и синоћ и данас, само је једна ствар била истинита, а то је да су видели неког мушкарца који им је личио на Вучића који је био баш на овом месту где сам ја сада где су га извиждали. Апсолутно је тачно, био сам ја на тераси Председништва, свог радног места, нисам их се уплашио нимало. Нисам побегао ни у једну страну земљу, нисам се сакрио ни у један бункер и никада се од силеџија и насилника скривати нећу“, истакао је Вучић.

„Увек ћу бити уз свој народ. Одбранићемо и сачуваћемо демократију, одбранићемо и сачуваћемо мир и стабилност у нашој Србији. Живела Србија!“, навео је Вучић у видео-објави на Инстаграм налогу „будућностсрбијеав“.

Извор: РТС

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон