ДруштвоКосово

Денис Мурић након звечанске премијере филма: Изрази лица људи пуне срце

Дом културе у Звечану синоћ је био попуњен до последњег места. Повод је била премијера филма „Сунце мамино“, као и присуство филмске екипе.

“Сунце мамино” је топла и црна комедија о одрастању, комплексним емотивним односима, породичним везама, сукобу генерација, али највише причом о љубави која је главни покретач свега у животу, али и разлог за падове и болест душе.

Филм је синоћ приказан у Звечану, а присутне је поздравио део глумачке екипе и редитељ. Денис Мурић, који тумачи лик Ивана, не крије задовиољство и радост када дође у свој Звечан. Наглашава да му је то посебно значајно у тренутној ситуацији која је овде.

“Имам јако лепе утиске увек кад дођем овде, са било којим филмом, али ми је ово некако посебно, зато што сви знамо каква је ситуација. Мислим да је лепо, да се нешто лепо деси коначно. Увек волим да дођем овде, посебно ми је важно кад видим како се обрадују људи и клинци, и то се баш види на изразима лица, то пуни srcе, казао је Денис Мурић за Радио Косовска Митровица након звечанске премијере.

Ово је топла љубавна прича која приказује одрастање тинејџера на улицама и крововима Београда. Павле Чемерикић, Алиса Радаковић, Денис Мурић, Павле Менсур и редитељ и сценариста Коста Ђорђевић поклонили су се публици у Звечану.

Филм је сниман у лето 2021. на аутентичним локацијама које осликавају београдско лето.

Иначе, у одјавној шпици исписана је порука “За Анчи” посвећана девојчици Ани Божовић, која је настрадала 3. маја у О.Ш. “Владисав Рибникар”.

Извор: Радио Митровица север

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон