Политика

Вучић: Молимо се да све неслоге остану иза нас и да пошаљемо поруку мира и љубави

Председник Србије Александар Вучић присуствовао је данас, поводом првог свесрпског сабора „Један народ, један сабор – Србија и Српска“ молебану за Србију и Републику Српску у Храму Светог Саве са председником Републике Српске Милорадом Додиком, званичницима највиших институција Републике Србије и Републике Српске и представницима Срба из региона.

„Молимо се да све неслоге остану иза нас, да пошаљемо поруку мира, слоге и братске љубави, да гласно кажемо да српски народ највише жели мир, јер је највећу цену увек плаћао када мира било није. Да у слози и узајамном поштовању живимо са својим комшијама, да заједно напредујемо и сами бирамо своју будућност“, поручио је Вучић на инстаграм налогу будућностсрбијеав.

Председник Србије је оценио да су времена тешка, да је изазова много, а да је историја научила Србе да само у заједништву и саборности могу да нађу ону снагу и мудрост које су потребне како би сачували народ и државу од неумитних токова историје.

Зато је овај сабор посвећен будућности, док се са поносом сећамо славних предака, наше духовности, културе и традиције. Само на тим чврстим темељима можемо да градимо наше сутра“, навео је Вучић.

Извор: ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон