ЛокалнеНасловнаСпорт

ЖОК „Видовдан“ уручена вредна опрема

Међународна организација за миграције (ИОМ), захваљујући изузетној сарадњи са Општином Грачаница, обезбедила је спортску опрему и реквизите за ЖОК „Видовдан“.

ИОМ је одбојкашком клубу донирао 200 дресова, 90 тренерки, 120 лопти и другу вредну опрему, која ће им користити током тренирања.

Нова спортска опрема уручена им је у Спортској хали у Лапљем Селу, а овом чину, поред представника клуба, присуствовао је директор Одељења за омладину и спорт Душан Цвејић, који се ИОМ-у захвалио на вредној донацији, која ће унапредити рад одбојкашица и одбојкаша у том клубу.

„Општина Грачаница пружа максималну подршку и улаже велике напоре у развој спорта. У прилог томе говори и чињеница да је сваки клуб и све школе добиле неопходну опрему и реквизите, док смо многе спортске терене уредили и унапредили. Тај труд приметили су и наши пријатељи у ИОМ-у, са којима смо до сада реализовали различите пројекте и са којима имамо одличну сарадњу. Из тог разлога је и ова вредна донација“, казао је Цвејић.

На вредној опреми захвалили су се и представници ЖОК „Видовдан“ Иван Шубарић и Владан Трифић, који су истакли да им овакви гестови искрене подршке служе за још већи рад и успехе.

ЖОК „Видовдан“ је један од најмасовнијих клубова у Општини Грачаница и тренутно броји око 350 чланова. Око 50 одбојкашица активно се такмичи у две категорије, кадеткиње и сениорке у Међуокружном савезу Лесковац. Такмичарске утакмице као домаћини играју Лебану и досад су освојили бројне награде и признања.

Извор: Општина Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон