Главна / Вести / Косово и Метохија / Вицепремијер Александар Вучић почасни грађанин Лепосавића

Вицепремијер Александар Вучић почасни грађанин Лепосавића

aleksandar-vucicВицепремијер Александар Вучић проглашен је за почасног грађанина Лепосавића, одлучио је привремени општински орган. Вучићу ће, по доласку у то место, бити уручени кључеви града, саопштио кандидат Грађанске иницијативе “Српска” за градоначелника Лепосавића Драган Јаблановић.

Кандидат Грађанске иницијативе “Српска” за градоначелника Лепосавића на локалним изборима Драган Јаблановић саопштио је да је привремени општински орган донео одлуку да први потпредседник Владе Србије Александар Вучић буде проглашен за почасног грађанина Лепосавића.

Јаблановић је на почетку предизборног скупа “Српске” саопштио присутнима да је Вучић проглашен за почасног грађанина Лепосавића и да ће му кључеви града бити уручени приликом првог доласка у то место, а пре одржавања локалних избора на Косову 3. новембра.

Вучић је је јуче отказао за данас заказану посету Лепосавићу и Грачаници одбивши да прихвати условљавање Приштине да у Покрајину не може да отпутује са министром задуженим за Косово и Метохију Александром Вулином.

“Очекујем да ћу до краја кампање моћи да идем и на север и на југ Косова и Метохије с министром Александром Вулином и с ким год желим”, рекао је први потпредседник Владе.

Check Also

Пахор од Куртија затражио да поштује споразуме са Србијом

Председник Словеније Борут Пахор затражио је данас од премијера и председнице привремених приштинских институција, Аљбина …