КосовоНасловна

Помоћница директора Канцеларије за КиМ заустављена на Мердару, забрањен јој улазак на Косово

Јелена Стојковић, помоћница директора Канцеларије за КиМ Петра Петковића заустављена је на административном прелазу Мердаре и није јој био дозвољен уазак на Косово.

Она је требало да посети породицу Ађанчић из Бабиног Моста, која ће захваљујући помоћи Канцеларије за Косово и Метохију и Привременог органа Обилић добити нову кућу од 124 квадрата.

Председник Привременог органа општине Обилић Горан Данчетовић је поручио да ће институције наставити да помажу свом народу на Косову.

„Јелена Стојковић, помоћница директора Петра Петковића је заустављена на Мердару од стране Привремених институција из Приштне, али наше присуство овде је доказ да и такви потези не могу да зауставе помоћ коју пружамо народу овде. Без обзира на тај вид репресије, ми смо присутни свакодневно код наших људи. Требало би да обиђемо и породицу Радојице Милића у Племетини која је опљачкана пре десетак дана, и њима је обезбеђена адеквтана помоћ за надокнаду штете коју су имали, тако да, неће зауставити оно што смо ми планирали да понудимо нашем народу“, рекао је Данчетовић.

Извор: Косово онлине

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон