ВестиНасловна

Брнабић се обратила после избора: Наша листа Србија не сме да стане има 47,1 одсто гласова!

Брнабић се обратила после избора: Наша листа Србија не сме да стане има 47,1 одсто гласова!
Премијерка и чланица Председништва Српске напредне странке Ана Брнабић обратила се новинарима након изборног дана у Србији.
Ана Брнабић је дочекана аплаузом, и поновила је речи председника Вучића – “Добродошли на славље”.Да почнемо од тога како је изгледао изборни дан, колико смо чули неистина, полуинформација и свега осталог, све са једним циљем. Да се креира атмосфера панике и хаоса, и борили смо се против тога, поштовали изборну тишину за разлику од осталих, и пробали смо да објаснимо о каквим је лажима реч – казала је она.

Брнабић је подсетила да је у опозиционим медијима објављено да је кум председника гласао са њим, и рекла да су постојале дезинформације о наводним преминулим људима који су гласали.

Према 50 одсто обрађених бирачких места, ја желим грађанима да саопштим да наша листа Србија не сме да стане, у овом тренутку има 47,1 одсто гласова – рекла је она, и поздрављена је аплаузом.

Каже да Ђиласова листа, НАДА и Несторовић сигурно улазе у парламент, уз листу “Србија не сме да стане”.

  • И готово је сигурно да ћемо сами имати више од 125 мандата – рекла је премијерка.

Она је рекла да за Београд тек почињу да стижу први резултати, и да је свесна да опозиција хоће да прогласи победу у престоници.

  • Они људи измишљају неке своје бројеве, али то је у складу са оним што смо видели, али добро. Ми ћемо се обратити најмање још једном, и председник Милош Вучевић, и надам се председник Србије Александар Вучић – казала је Ана Брнабић.

Подсетимо, председник Србије и члан СНС Александар Вучић стигао је вечерас заједно са страначким функционерима у штаб коалиције окупљене око изборне листе “Србија не сме да стане” на Новом Београду.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон