КосовоЛокалне

Деца и запослени из ПУ “Ђурђевак” у посети Београду

Деца и запослени из ПУ “Ђурђевак” Приштина- Грачаница били су гости Савеза самосталног синдиката Србије, Савеза самосталног синдиката Београда и самосталног синдиката предшколског васпитања и образовања Србије од 31.05-03.06.2024. у Београду.


48-оро деце и 16 запослених из ПУ “Ђурђевак” и ПУ “Цар Константин и царица Јелена” из Прилужја, било је у прилици да за четири дана посете Храм Светог Саве, Авалски торањ, позориште „Пуж“, друже се са Бранком Коцкицом, Зоолошки врт, Дино парк, Мекдоналд, провозају се возићем по Калемегдану, прошетају Пионирским парком и виде све институције државе. Последњег дана су се дружили са другарима из вртића „Невен“ на Вождовцу. Свеобухватна размена дружења кроз игру, приредбу деце домаћина гостима и обрнуто, спортску анимацију, поклоне, професионалну размену практичара. Једном речју било је задовољство и огромна радост доживети и бити учесник оваквог догађаја.
Дугујемо огромну захвалност целом колективу ПУ „Чика Јова Змај “ Вождовац, Драгану Тодоровицу председнику СССБ, Босиљки Јовановић и Слободанки Нинковић, председнику и секретару ССПВОС, Весни Стајић председнику ССПВОБ и председнику Привременог органа Града Приштине Новаку Живићу за обезбеђен превоз – наводе из „Ђурђевка“.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон