КултураЛокалнеНасловна

Дом културе “Грачаница”: Пријава радова за дванаести “Графест”

Међународни фестивал документарног филма и телевизијских форми „ГРАФЕСТ“ одржаће се од 4. до 6. децембра у Дому културе „Грачаница“.

Позив за учешће, који се односи на пријаве документарних филмова и сродних документарних телевизијских форми (репортаже, емисије, прилоге) произведених после 01. јануара 2017. године, упућује се телевизијским и самосталним продукцијама, као и независним ауторима, саопштено је из Дома културе “Грачаница”.

Како се наводи у саопштењу, нема ограничења у трајању (минутажи), али број пријављених радова које појединачна продукција може да пријави не сме да премаши десет.

Попуњене и потписане пријаве могу се послати на имејл адресу Дома културе  (domkulturegracanica@gmail.com). Формулар је направљен тако да се сва поља могу попунити електронски, као и електронски потписати. Могуће је и попуњену пријаву одштампати, својеручно потписати и послати је скенирану мејлом, поштом или лично у Дом културе „Грачаница“.

Пожељно је да се радови поставе онлајн и пошаљу као линк за гледање и/или преузимање. Радове је могуће доставити и на ДВД-у или УСБ-у на адресу Дома културе “Грачаница”.

Поред такмичарског дела програма, за који се радови бирају путем конкурса, постоји и ревијални део програма у којем се приказује свега неколико пажљиво одабраних филмова из домаће и европске модерне документаристике, по избору селектора. Радови за ревијални део програма се не пријављују путем конкурса, наведено је у саопштењу.

Рок за пријављивање је 10. новембар.

Прикажи још

Повезани артикли

Проверите такође
Цлосе
Бацк то топ буттон