КултураЛокалнеНасловна

Филм „Сунце мамино“ приказан премијерно пред публиком у Грачаници

У Дому културе Грачаница одржана је премијера филма ,,Сунце мамино“, након које су се публици поклонили глумци: Алиса Радаковић, Павле Чемерикић, Денис Мурић, Павле Менсур, као и редитељ и сценариста Коста Ђорђевић.

Прави филмски догађај приређен је за љубитеље филма у великој сали Дома културе у Грачаници, који су имали прилике не само да премијерно погледају романтичну комедију “Сунце мамино”, већ и да се лично упознају са младим, али све популарнијим глумцима.

После најезде неких филмова који се баве тешким или тужним темама, филмска публика у земљи сусреће се са једним новим остварењем које на комичан начин говори о одрастању тинејџера на улицама и крововима Београда.

По речима младог глумца Павла Чемерикића, ово није први пут да се налази на Косову, јер и сам потиче са ових простора, али сваки долазак причињава му посебно задовољство.

Денис Мурић, који се истакао улогама у филмовима „Златни дечко“ и „Тома“ каже да су пробе биле напорне, али и необичне и да је на њима обавио све припреме за улогу.

Грачаничка публика, углавном она млађа са одушевљењем је пропратила филм, а све глумце наградила овацијама и аплаузима, што је најбољи показатељ да је овај филм добро прихваћен код публике.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон