Косово

Кристина и Борко Јовановић: Срећни смо што ће Јаков имати успомену од председника Србије

Родитељи Јакова, Кристина и Борко Јовановић изјавили да их је вест да ће председник Србије Александар Вучић сат који је добио од чешког председника Милоша Земана, поклонити њиховом сину који је прва српска беба рођена на Косову у овој години, изузетно обрадовала и да су срећни што ће њихов син имати успомену од председника Србије.

Мајка Кристина истиче да је срећна што ће њен син имати успомену од председника Србије.

„Јаков је рођен после поноћи око 2.35 у Грачаници. Он је прва беба рођена у том породилишту, а затим смо сазнали да је и прва беба на целом Косову. Јако смо срећни што је баш он први рођен. Јутрос смо сазнали да ћемо добити сат од председника Србије Александра Вучића. Јако смо срећни и захвални што нас се председник сетио и што ће Јаков цео живот имати успомену од председника Србије. Од кад се Јаков родио добили смо бројне поклоне, и хтела бих свима да се на томе захвалим и да честитам новогодишње и божићне празнике, и пожелим да их сви прославе у срећи, здрављу и весељу“, казала је Јовановић за Косово онлајн.

И Јаковова бака Слађана Јовановић исказала је захвалност председнику Србије на поклону.

„Ја сам поносна бака добила сам унука, много смо се обрадовали када смо чули да је председник нашем унуку поклонио сат, и много смо захвални што нас се сетио“, казала је Јовановић.

Јаков је прво дете Кристине и Борка Јовановића.

Извор: Косово онлајн

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон