КосовоЛокалнеНасловна

Малишанима ПУ „Ђурђевак“ подељени новогодишњи пакетићи

Малишанима предшколске установе Ђурђевак у Грачаници и Лапљем Селу, као и у обданишту у Угљару, данас су подељени пакетићи који су, подсредством Милорада Арлова стигли из Одбора Републике Српске за помоћ деци Косова и Метохије.

Новогодишње пакетиће предшколцима и млађим малишанима Ђурђевка уручила је председница општине Грачаница Љиљана Шубарић заједно са директорицом Одељења за образовање Бранкицом Нићић. Из Одбора Републике Српске стигло је 500 пакетића, који ће бити подељени деци на Косову и Метохији.

 – Данас као председница Општине Грачаница са својим сарадницима, поделићу 500 пакетића која су стигла од Одбора за помоћ Косову и Метохији на челу са Милорадом Арловим који је изразио жељу да нашој деци донира пакетиће. Оно што краси људско биће је солидарност и хуманост. Организација односно Одбор за помоћ Косову и Метохији су то више пута показали на делу помажући нашој деци, нашим институцијама и породицама. Овим путем им се од srcа захваљујем за све што су учинили. Желим да им честитам предстојеће новогодишње и Божићне празнике – нагласила је Љиљана Шубарић.

Општина Грачаница ће у току новогодишњих празника поделити око 1000 пакетића ученицима узраста од 5 до 8 разреда у основним школама на територији наше општине.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон