Локалне

Општина Грачаница: Вишенаменски објекат у Ливађу пуштен у употребу

У Ливађу је данас пуштен у употребу вишенаменски објекат за одржавање различитих културних, спортских и других манифестација. Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић посетила је ово место и мештанима, а пре свега деци и омладини, поручила да ће локална самоуправа наставити са равномерним улагањима у свим местима.

Вишенаменски објекат у Ливађу изграђен је на захтев мештана буџетским средствима општинског одељења образовања, а председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић казала је током отварања да је изградња овог објекта потврда добре сарадње општине и грађана током планирања расподеле буџетских средстава.

„Овде смо заједно са директорима општинских одељења да мештанима Ливађа, а пре свега деци истуреног одељења основне школе „Кнез Лазар“ пожелимо да објекат користе у здрављу и радости. Наравно објекат ће бити на услузи и омладини и свим мештанима овог места за креативне, културне и забавне манифестације. Наша је обавеза да бринемо о нашим мештанима и ово је прилика да све грађане, а посебно Локалне савете, позовем да нам се јаве током буџетских планирања да заједно градимо и стварамо и општину Грачаница учинимо бољим местом за живот и будућност пре свега деце и омладине“, казала је председница Шубарић.

Укупна површина овог вишенаменског објекта износи 135 квадрата. Радови на објекту завршени су децембра прошле године у пројектом предвиђеном року, а данас је и званично пуштен у употребу. Вредност пројекта је око 60 хиљада евра.

Извор: Општина Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон