Косово

Петковић: Ђиласови борци се у Грачаници провели као боси по трњу

Ђиласови борци за такозвано независно Косово данас су се у Грачаници провели као боси по трњу јер није било честитог Србина који је желео да се слика или разговара са њима! – наводи се у саопштењу члана Председништва СНС Петра Петковића

Алексић, Ћута, Миливојевић који су од стране Ђиласа послати на екскурзију по Косову и Метохији да на муци српског народа скупе неки јефтин политички поен и подрже Куртијеву антисрпску политику добили су од Срба оно што и заслужују – презир и игнорисање!

Међу једноцифреним бројем оних који су били са њима нашао се и Србин који је продао земљу Албанцима и то у најтеже време за српски народ – одмах после 1999. године.

То је, уз тзв. независно Косово, политика за који се Алексић, Ћута и Миливојевић залажу, да што више српске земље пређе у руке Албанаца, док држава Србија на челу са Александром Вучићем гради нове куће и станове за наше људе да подржи њихов останак и опстанак на овим просторима.

Због тога управо Курти и дозвољава улазак на КиМ за Ђиласове опозиционаре не би ли преко њих остварио своју идеју и сан о обесрбљеном Косову и Метохији, док у исто време брани улазак свим представницима државе Србије.

Може Курти до сутра да подржава Ђиласову листу “Србија против насиља” и да им захваљује за то што не смеју да га помену у својим говорима, већ по диктату из Приштине и страних амбасада нападају државу Србију и председника Вучића, Срби ће им одлучно одговорити 17. децембра апсолутном подршком својој држави и председнику Вучићу! – наводи Петковића.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон