Косово

Петковић: Курти је највећи злочинац и криминалац на ЗБ и једини фактор нестабилности

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић саопштио је данас да Аљбин Курти обмањује међународну заједницу да је ухапшено петоро лица са Косова и поручио да је Курти „највећи злочинац и криминалац на простору Западног Балкана“.

„Аљбин Курти је највећи злочинац и криминалац на простору Западног Балкана који је прво својом деструктивном и насилном политиком запалио Косово и Метохију, а сада жели да својом шовинистичком политиком запали и Северну Македонију, Црну Гору и читав регион.

Курти је једини фактор нестабилности на овим просторима, који свакодневно малтретира, хапси, пребија и упуцава Србе и искључиви је кривац за сваку тензију и кризу коју имамо на простору Косова и Метохије. 

Осведочени лажов, заједно са својим  послушником Џељајем Свечљом шири безочне лажи да је ухапшено петоро лица са Косова и Метохије, а ради се о томе да је једно лице само задржано.

Зато, нека корумпирани криминалац Курти престане да обмањује међународну заједницу и комплетну јавност, јер су његове неистине толико провидне да је сваком паметном јасно да су оне искључиво производ мржње према Србима на КиМ и председнику Александру Вучићу“, навео је Петковић у саопштењу.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон