Србија

Петковић: Вучић никада неће одустати од борбе за КиМ и српски народ

Председник Александар Вучић није ни разговарао ни преговарао о укидању динара, написао је директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић на платформи „X“ реагујућина гостовање уреднице портала КоССев Татјане Лазаревић на Н1. 

Петковић је нагласио да Вучић никада неће одустати од државних и интереса Срба на КиМ.

„Никада председник Вучић није ни разговарао ни преговарао о укидању динара, како то малициозно тврди Татјана Лазаревић на омиљеној тајкунској телевизији лажи Н1. То је брутална лаж! Једини који су трговали националним интересима јесу Шолакови опозициони миљеници. Председник Вучић ће се заувек борити за интересе српског народа у покрајини и нећемо одустати, колико год то неки у Приштини или Београду прижељкивали“, написао је Петковић.

Уредница портала Коссев Татјана Лазаревић казала је за Н1 да последња одлука власти у Приштини, она о укидању динара на Косову део имплементације европског плана и да је све део споразума из Брисела. 
Указала је да су постојала сазнања да се у Бриселу разговарало о укидању српских финансијских институција, и да је обавеза била да Београд до децембра ради на повлачењу динара.

Извор: Твитер / Петар Петковић / ТВ Мост

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон