КосовоНасловна

Поповић: Срби са Косова на изборима показали безрезервно поверење у државу Србију и да не подлежу притисцима Приштине

Начелник Косовског управног округа и потпредседник Српске листе Срђан Поповић истакао је да су Срби са Косова на јучерашњим изборима показали да не подлежу притисцима Приштине и да верују да је политика председника Србије Александра Вучића она која води до мира и стабилности.

Поповић је, за Косово онлајн,  нагласио да су Срби са Косова показали јединство, која политичке представнике обавезује да у будућности раде још више и боље.

,,Још једном смо показали колико је јединство српског народа на простору Косова и Метохије. Овако добри резутати нас обавезују да још више и боље радимо за сваког појединца, за сваку породицу која живи на простору Косова и Метохије. Срби са ових простора су још једном показали да не подлежу никаквим притисцима, насиљу, прогонима од стране Приштине. То су показали јучерашњи избори, на којима су Срби са КиМ изашли у веома великом броју”, навео је Поповић.

Он је додао и да је поверење које су Срби на КиМ исказали листи коју је предводио председник  Вучић, показатељ да је једини пут, пут истине и правде.

,,Срби са КиМ су претрпели много тога, посебно током протеклих 20 година, тако да не подлежу лажним обећањима, или, као што сам напоменуо, притисцима, и знају да препознају праве вредности. Тако да смо на јучерашњим изборима послали јасну и недвосмислену поруку”, подвукао је Поповић.

Извор: Косово онлајн

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон