ВестиКосовоЛокалнеНасловна

Председница Шубарић уручила КБЦ-у апарат за гасну анализу

Општина Грачаница уручила је данас Клиничко болничком центру у Грачаници апарат за гасну анализу. Овај врло важан апарат за дијагностиковање и лечење пацијената директору КБЦ-а у Грачаници проф. др Братиславу Лазићу уручила је председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић.

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић данас је заједно са директорицом Одељења за здравство Зорицом Милић посетила Клиничко болнички центар у Грачаници где је запосленима и управи предала на коришћење гасни анализатор.

„ Ово је наставак улагања у техничку опремљеност наших здравствених установа. Надамо се и верујемо да ће овај гасни анлизатор, који је био преко потребан болници, бити од велике помоћи запосленима а пре свега на корист нашим суграђанима. Реч је о гасном анализатору, који ће допринети бржем одређивању и праћењу битних параметара из крви пацијената“, рекла је председница Шубарић.

Директор Клиничко болничког центра у Грачаници проф. др Братислав Лазић захвалио се општини Грачаница на апарату као и на посвећености у осавремењавању болничких услуга пре свега кроз стална и важна улагања у опрему. Како је нагласио апарат за гасну ализу биће од велике помоћи лекарима у праћењу стања пацијената посебно оних тежих случајева.

Апарат за гасну анализу чија је вредност 13 800 евра обезбедила је општина Грачаница преко општинског одељења за здравство и социјалну заштиту.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон