ДруштвоКосовоНасловна

Прворођеним бебама у 2024. години у Грачаници додељена помоћ Одбора за помоћ КиМ Републике Српске и ПО града Приштине

Мајкама дечака који су рођени у првим сатима Нове 2024. године у породилишту у Грачаници, данас су новчану помоћ уручили представници Одбора за помоћ КиМ Републике Српске, као и представници Привременог органа града Приштине са седиштем у Грачаници.

Кристини Ђорговић из Штрпца данас је уручена новчана помоћ у износу од 500 еура у име Милорада Арлова испред Одбора за помоћ Косову и Метохији из Бања Луке. Ова помоћ биће од великог значаја за ову породицу и само је једна у низу помоћи деци која стиже из овог Одбора. С обзиром да Милораду Арлову и даље није дозвољен улазак на Косово, у његово име помоћ је уручила Ивана Ракић.

– Господину Милораду Арлову је веома жао што он данас није могао да уручи помоћ. част ми је што сам као његов најближи сарадник у његово име дошла да уручим помоћ. Порука Милорада Арлова је да жели да се рађа што више деце на КиМ јер деца су највеће благо. Ова прва беба је највећи поклон 2024. године – рекла је приликом уручења Ивана Ракић.

Кристина Ђорговић из Штрпца истакла је да је срећна што је њена беба прва рођена у Грачаници и захвалила на поклону

Мајкама оба дечака који су рођени у првом дану Нове године Кристини Ђорговић, као и Јелени Максимовић из Лапљег Села помоћ од по 100.000 динара уручио је и Марко Арсић испред привременог органа града Приштине.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон