КосовоЛокалнеНасловна

Санација канализационе мреже

Радници Јавних служби општине Грачаница решили су проблем са канализационом мрежом у насељу Ромска махала као и у улици Драгана Ристића. Санација канализационе мреже наставиће се и у осталим насељима општине Грачаница.

Радници Јавних служби на више места очистили су шахте чиме је решен проблем изливања канализације у насељу Ромска махала као и у улици Драгана Ристића у Грачаници.

Према речима директора Владице Трајковића проблем са зачепљењем канализационе мреже је чест и радници одељења јавних служби су више пута интервенисали као што је и сада био случај. Упркос великим напорима надлежних општинских служби пре свих општинског одељења Јавних служби да канализациону мрежу и водоводни систем учини стабилним несавесно понашање појединаца доводи до проблема.

„Верујемо да ће се сви мештани општине адекватније и савесније односити те да ће комунални отпад одлагати  на местима која су за то предвиђена а не у канализационе отворе како не би имали нове проблеме“, саопштено је из општинског одељења Јавних служби.

Како је најављено радови на санацији канализационе мреже биће настављени и у наредном периоду у свим местима општине Грачаница где је то неопходно.

Извор: Општина Грачаница

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон