Косово

СЛ: Криминално-шпијунска мрежа Куртијевог режима се разоткрива

Српска листа је, након што се појавио аудио-снимак који доказује да су сарадници Аљбина Куртија организовали постављање експлозива под свој аутомобил како би за то окривили Српску листу и Милана Радоичића, затражила да међународни представници упуте извињење због ранијих изјава и инсинуација на рачун Српске листе, као и да јавно захтевају да се покрену поступци против одговорних за та дела.

„Организована криминално-шпијунска мрежа Куртијевог режима на северу Косова и Метохије полако се очигледно разоткрива сваким даном све више и више.

Последња у низу информација данас се дели на друштвеним мрежама у виду аудио снимка на коме се јасно чује како су Куртијеви сарадници на северу, из општине Лепосавић организовали постављање експлозива под сопствени аутомобил како би за то оптужили Милана Радоичића и Српску листу.

Да ствар буде гора, ови фингирани догађаји неретко су били основ да неки амбасадори позивају Српску листу како би реаговали и осудили измишљене нападе, подметање експлозива или паљевине, што су очигледно чинили људи блиски режиму у Приштини, што сваким даном постаје очигледније.

Зато очекујемо да у име истине, међународни представници пре свега упуте извињење због ранијих изјава и инсинуација на рачун Српске листе, али и јавно захтевају да се најхитније покрену поступци против одговорних за наведена недела а сва ова лица нађу у притвору, како се не би дозволило да их режим у Приштини и политичка подршка заштите од кривичног гоњења“, стоји у саопштењу Српске листе.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон