КосовоНасловна

СО Северна Митровица доделила општинско земљиште МУП-у Косова

Скупштина општине Северна Митровица донела је данас на редовној седници одлуку о додели општинског земљишта Министарству унутрашњих послова Косова, на захтев који је стигао из тог министарства. Земљиште које је овом одлуком уступљено МУП-у Косова налази се код Војног ремонта, у близини Аутобуске станице, где је смештена зграда Привременог органа општине Косовска Митровица, као и зграда Јавног комуналног предузећа “Стандард”.

У захтеву који је стигао 14.12. наведено је да се на територији општине Северна Митровица Косовској полицији уступи земљиште површине 27.400 м2 , јавља репортер Косово онлине.

Одлука је донета већином гласова одборника без икакве расправе. Председавајући локалне Скупштине Неџат Угљанин је само прочитао тачку дневног реда и онда је ставио на гласање.

Због оваквог начина изгласавања успротивио се одборник Бетим Османи који је рекао да се на тај начин не води скупштина и да пре гласања за било коју тачку дневног реда најпре треба да се одржи расправа, а не да се одмах приступи гласању.

Према ономе што је представљено у захтеву, земљиште које је овом одлуком уступљено Косовској полицији налази се у близини Аутобуске станице где се сада налази зграда Привременог органа општине Северна Митровица, као и зграда Јавног комуналног предузећа “Стандард”.

Извор: Косово онлајн

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон