Косово

СПС одржао састанак Покрајинског одбора у Грачаници

Данас је у Грачаници одржан састанак Покрајинског одбора Социјалистичке партије Србије на Косову и Метохији, наводи се у саопштењу ПО СПС.

На састанку, којим је председавао секретар Покрајинског одбора Милан Јоксимовић, били су присутни представници окружних, општинских и градских одбора партије са читавог Косова и Метохије. Тема састанка била је тренутна политичка ситуација у земљи и положај нашег народа и институција у покрајни.

На састанку је, између осталог, истакнуто „да је ситуација у покрајни нестабилна и непредвидива, те да је српски народ угрожен и да се на најгоре начине доводе у питање сва његова права, која су гарантована од стране међународне заједнице, која поводом тога ништа не предузима“.

У саопштењу се наводи да је једногласно усвојен закључак да је политичка стабилност, национално јединство и народна солидарност једини политички пут Србије, који ће омогућити нормалан и достојанствен живот за све грађане и одрживи економски развој. Руковођени оваквим ставовима, косметски Социјалисти дају пуну подршку заједничкој мудрој политици Ивице Дачића и Александра Вучића, те позивају чланство, симпатизере и све грађане да на предстојећим изборима 2. јуна дају безрезервну подршку заједничкој листи Социјалистичке партије Србије и Српске напредне странке „Александар Вучић – Србија сутра“.

„Само јединствено и одлучно, заједно са нашим коалиционим партнерима из СНС-а можемо осигурати наше право на опстанак и нормалан живот достојан човека и 21. веку“, закључно је на крају састанка.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон