Косово

Српска листа: Пиромански напади на часне Србе се настављају, међународна заједница ћути

Пиромански напади на часне Србе на северу Косова и Метохије у режији Куртијевих послушника и миљеника се настављају на територији општине Лепосавић коју хоће да претворе у легло криминала својим неделима – наводи се у саопштењу Српске листе.

Последњи такав догађај се збио у среду ноћ када је по истом сценарију као када су запаљени аутомобили начелници општинске управе Радмили Вукићевић и власнику портала Косово онлајн Душану Милановићу, запаљен ауто чији је власник Иван Петровић, возач председника привременог органа општине Лепосавић Зорана Тодића.

У тренутку напада на имовину овог часног породичног човека он је био у свом стану у непосредној близини са својом децом и супругом, а тог јутра су требали да крену на пут.

Оно што је карактеристично за овај случај је чињеница да је ово трећи аутомобил који је запаљен у општини Лепосавић, за кратко време, и на исти начин како је то описао заменик лажног министра у Куртијевој Влади Радоица Радомировић на аудио снимку који кружи друштвеним мрежама.

Подсећамо да након што су се ове паљевине догодиле, а аудио снимак са Радомировићевом изјавом како се пале аутомобили појавио на друштвеним мрежама, нико из међународне заједнице није реаговао, нити тражио да се одговорни пронађу и казне. Исто такво ћутање имамо и од Куртијевог режима чији је Радомировић део као и од косовске полиције и Еулекса.

Очигледно да се организују напади на часне, породичне и угледне Србе који нису део Куртијевог режима онда нема реакције надлежних органа или забринутости међународних представника и амбасадора. Ваљда им такви напади не сметају а имовина часних Срба и није од значаја – наводи се у саопштењу Српске листе.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон