НасловнаСпорт

Страхиња Малиновски задужио опрему ФСС

Први голман Црвене звезде и члан репрезентације Србије Страхиња Малиновски задужио је опрему Фудбалског савеза Србије, саопштено је из ОФК Диф.

“Страхиња Малиновски већ неколико дана борави у спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, где крчи свој пут ка репрезентативном дресу” навели су из ОФК Диф.

Наиме, Страхиња је скренуо пажњу на себе годинама уназад играјући за млађе категорије ОФК Диф, где је на многим турнирима проглашаван за најбољег голмана. То су увидели и скаути ФК Црвене звезде, који су брзо реаговали и довели Страхињу у црвено-бели табор.

Годинама уназад деца са простора Косова и Метохије, касније и одрасли људи пунили су спортске рубрике широм Србије и света, попут Милоша Красића, Николе Лазетића, Горана Ђоровића, Боре Стевановића, а тим путем сигурно иде и Страхиња Малиновски, рођен у Грачаници.

“Такође, на пролећном окупљању ФСС очекујемо још једног Диф-овца у репрезентацији и то Филипа Костића, који је ове зиме био на ширем списку” истакао је тренер ОФК Диф Његош Булатовић.

Извор: Радио Косовска Митровица

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон