ДруштвоНасловна

Сутра у Грачаници „Доручак са Гимназијалцима“

Ученички парламент Гимназије Приштина у Лапљем Селу и ове године организује добротворну манифестацију „Доручак са Гимназијалцима“, којом прикупљају средства за своје другаре који немају могућност да плате матурску екскурзију.

„Доручак ће и ове године бити организован на платоу испред општине Грачаница. Као и претходних година, ми смо организовали да свако од нас направи по нешто, лепо упакује и изложи на штанду. Цене на тим посластицама неће бити, тако да ће свако оставити новац у оквиру својих могућности“, истакла је Анђела Димитријевић, ученица четвртог разреда Гимназије и додала да је ова акција веома значајна како би сви ученици ове школе заједно ишли на завршну екскурзију.

„Поред ученика, акцији су се прикључили и професори наше школе, тако да увек и они припреме нешто од хране, коју ћемо имати у понуди. Позивамо све који могу да дођу и помогну нам у овој нашој хуманој добротворној акцији“, казала је Николина Морача, ученица завршног разреда ове школе.

Доручак са гимназијалцима ће бити одржан сутра на платоу испред општине Грачаница у временском периоду од 11 до 13 часова.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон