КосовоНасловна

Светлана Миладинов посету централном Косову завршила обиласком ОШ „Свети Сава“ у Сушици

Помоћница директора Канцеларије за КиМ Светлана Миладинов посету централном Косову завршила је обиласком ОШ „Свети Сава“ у Сушици, где је са директором и наставним особљем разговарала о приоритетима улагања у циљу побољшања услова рада ове школе.

„Данашњи дан завршавам посетом ОШ „Свети Сава“ у Сушици и морам да истакнем да ми ово није први пут да боравим овде. Канцеларија за Косово и Метохију овде је уложила финансијска средстава и сада смо дошли да видимо како су та средства утрошена. Поред тога, интересују нас даље потребе наставника и ученика“, казала је Миладинов.

Она је нагласила да је Канцеларија за КиМ у претходном периоду радила на томе да унапреди извђење наставе у школама куповином савремених наставних средстава, као и обезбеђивањем видео надзора за све школе на централном КиМ.

„План је да у наредним месецима улажемо и обновимо намештај школа. Наравили смо план и потребе ове школе и сигирна сам да ћемо и тиме допринети унапређењу рада ове, али и осталих школа“, истакла је Миладинов.

Директор ОШ “Свети Сава“у Сушици Братислав Димић захвалио се на посети и истакао да ова школа, захваљујући улагањима државе Србије и Канцеларији за КиМ, наставу изводи у веома добрим условима.

Помоћница директора Канцеларије за Косово и Метохију Светлана Миладинов сутра ће боравити у Косовском Поморављу.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон