ВестиЛокалне

Трећи дечији фестивал у Грачаници

Дечији фестивал обележиће многобројне активности које ће се одвијати на платоу испред општине Грачаница у понедељак, 3. јуна од 18.30 часова где ће се смењивати различити наступи Удружења анимације деце „АВАНТУРА АНИМАТОРИ“ који су ту да направе праву дечију забаву.

На фестивалу ће атмосферу 3. јуна од 18.30 часова дочарати штулаши у костимима, кловнови који ће занимљивим смицалицама и триковима забављати децу, магична лед вила, интерактивне анимације кроз музичко-спортске и драмске игре (тимске игре за разне узрасте деце, такмичење “ко може више” – изазов прескакања препрека, игре претварања и маште – џинови, патуљци и чаробњаци, плесни изазови и игре спретности – плесне кореографије за све учеснике музичка игра имитације и претварања уз дискотеку и роке‘н’ рол атмосферу) као и спектакуларни ватрени шоу – перформанс са ватром са елементима плеса.

 Деца које то воле моћи ће да лове огромне балоне од сапунице, уживати у шаљивим кловновским наступима (неколико мини представа), грлити се са плишаним медом (костимирани аниматор у маскоти медведића) и ићи у нове авантуре са Спајдерменом (костимираним аниматором који ће изводити акробације са децом и забављати их спортским изазовима).

Да доживљај буде још већи биће и фејспејтинга за сву децу – осликавање деце професионалним бојама за лице и тело! Дечији фестивал „СМИЛЕ ФЕСТ“ посвећен је првенствено деци али и одраслима који желе на тренутак да пробуде дете у себи и уживају многобројним актиностима које ће бити организоване у склопу фестивала.

Децо, маме и тате, баке,деке, дођите да се дружимо и уживамо у овом јединственом догађају! Трећи Дечији фестивал „СМИЛЕ ФЕСТ“ организује Туристичка организација Грачанице поводом обележавања Међународног дана деце у оквиру програма „Дани Грачанице 2024. – Културно забавно лето 2024.“ који спроводи ЦСД у сарадњи са 12 невладиних организација и удружења уз подршку Општине Грачаница.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон