ДруштвоЛокалне

У Грачаници у току уређење јавних површина у оквиру припрема за Видовдан

 У оквиру припрема за Видовдан, Општина Грачаница и јавно комунално предузеће „Екологија“ покренуле су бројне акције уређења јавних површина како би овај велики празник, за све Србе на Косову, био обележен на адекватан начин.

„Осим редовних активности, које јавно комунално предузеће „Екологија“ обавља, а које подразумевају прикупљање смећа и уређење јавних површина у сарадњи са локалном самоуправом је договорено да се одраде неке ванредне активности као део припреме за Видовданске свечаности, а и да се искористи ова сезона сушног периода чишћењем речног корита, водотокова и канала за одвод атмосферских вода. Једна од активности је и уређење речног корита које се чисти, пре свега, од смећа али  и од растиња које је било током пролећа нарасло у самом кориту реке Грачанке“, истакао је Дејан Димитријевић, директор ЈКП „Екологија“.

Са уређењем јавних површина кренуло се почетком јуна, а до краја месеца осим у Грачаници, акције чишћења и уређења биће спроведене и у осталим местима општине Грачаница.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон