КосовоНасловна

Запорожац: Са добрим тимом планови, идеје и циљеви биће успешно реализовани

Новоизабрани председник Привременог органа општине Косовска Митровица Иван Запорожац одржао је данас састанак са запосленим радницима локалне самоуправе, на ком је образложио планове, идеје и циљеве своје политике за које је уверен да ће са добрим тимом успешно и реализовати.

„У периоду пред нама, водићемо јасну и одговорну локалну политику јер наши суграђани то и заслужују. Промовисаћемо другачији приступ и свестан сам одговорности према ономе што ћу заступати. Радићемо на промоцији младих нараштаја и њиховом укључивању у друштвене токове, самим тим и побољшању перспективе за њихов останак на овом простору”, рекао је Запорожац.

Нагласио је да ће се улагати у образовање, јер је, како је рекао, управо то и кључ напретка и цивилизације друштва. Додао је да ће се културни живот подићи на виши ниво и спортским активностима ојачати дух младих.

“Са позиције председника, бићу на услузи грађанима, са народом и у народу. Са својим тимом, већ на самом почетку, потрудићу се да свака зграда оформи своје Скупштине станара како би на тај начин истакли своје проблеме и реалне потребе које их заокупљују. Посебна брига иде ка најмлађима, уредићемо паркове и игралишта где ће квалитетно проводити своје слободно време. Темељ сарадње биће људскост. Велика пажња биће усмерена на социјално угрожену категорију становништва и лица са посебним потребама и инвалидитетом. Потрудићемо се да народ економски оснажимо, јачамо зарад општег интереса свих нас “, истакао је Запорожац

Извор: ТВ Мост, Фејсбук страница општине Косовска Митровица

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон