KosovoNaslovna

Zaporožac: Sa dobrim timom planovi, ideje i ciljevi biće uspešno realizovani

Novoizabrani predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Ivan Zaporožac održao je danas sastanak sa zaposlenim radnicima lokalne samouprave, na kom je obrazložio planove, ideje i ciljeve svoje politike za koje je uveren da će sa dobrim timom uspešno i realizovati.

„U periodu pred nama, vodićemo jasnu i odgovornu lokalnu politiku jer naši sugrađani to i zaslužuju. Promovisaćemo drugačiji pristup i svestan sam odgovornosti prema onome što ću zastupati. Radićemo na promociji mladih naraštaja i njihovom uključivanju u društvene tokove, samim tim i poboljšanju perspektive za njihov ostanak na ovom prostoru”, rekao je Zaporožac.

Naglasio je da će se ulagati u obrazovanje, jer je, kako je rekao, upravo to i ključ napretka i civilizacije društva. Dodao je da će se kulturni život podići na viši nivo i sportskim aktivnostima ojačati duh mladih.

“Sa pozicije predsednika, biću na usluzi građanima, sa narodom i u narodu. Sa svojim timom, već na samom početku, potrudiću se da svaka zgrada oformi svoje Skupštine stanara kako bi na taj način istakli svoje probleme i realne potrebe koje ih zaokupljuju. Posebna briga ide ka najmlađima, uredićemo parkove i igrališta gde će kvalitetno provoditi svoje slobodno vreme. Temelj saradnje biće ljudskost. Velika pažnja biće usmerena na socijalno ugroženu kategoriju stanovništva i lica sa posebnim potrebama i invaliditetom. Potrudićemo se da narod ekonomski osnažimo, jačamo zarad opšteg interesa svih nas “, istakao je Zaporožac

Izvor: TV Most, Fejsbuk stranica opštine Kosovska Mitrovica

Prikaži još

Povezani artikli

Back to top button