Главна / Вести / Косово и Метохија / Грачаница: Изборни споразум

Грачаница: Изборни споразум

miric_stojanovicПредседник Српске косовскометохијске странке Драгиша Мирић и лидер “Савеза Косовских Срба” Бојан Стојановић потписали су споразум за изборе за Грачаницу. Председник Српске косовскометохијске странке Драгиша Мирић рекао је Тањугу да је та странка донела одлуку да на предстојећим локалним изборима за градонацалника Грачанице подржи актуелног градоначелника Бојана Стојановића, наводећи да је то “аутентична српска прича на Косову”.

Градоначелник Грачанице и кандидат за нови мандат градоначелника Бојан Стојановић је за Тањуг рекао да Српски народ у Грачаници одлучује ко ће их водити у наредне четири године.
“Добијањем подршке од многобројних српских политичких странака и грађанских иницијатива само доказујемо да смо уједињени у српску аутентицну причу у Грачаници. Чека нас много посла и само заједничким снагама можемо да српском народу у Грачаници, али и у другим општинама са већинским становништвом Срба на Косову помажемо за боље услове за образовање, здравство, културу, спорт и све сфере живота”, казао Стојановић.
Савезу Косовских Срба подршку даје и Јединствена Српска Листа – Видовдан и грађанска иницијатива “Заједничка Будућност”.

Check Also

Филиповић: Чекам позив суда поводом ухапшеног младића на Газиместану

Никола Недељковић из Београда који је јуче ухапшен на обележевању Видовдана на Газиместану налази се …