ЛокалнеНасловна

Одбојкашки клуб „Видовдан“: Приоритет нам је промоција бављења спортом

Одбојкашки клуб „Видовдан“ тренутно броји више од 150 чланова, деце узраста од 5 до 17 година, постоји од 2014 године и од тада се бави спортском едукацијом деце. Тренинзи се одржавају три пута недељно у Грачаници, Доњој Гуштерици и Лапљем Селу, деца су подељена у две групе, млађу и старију. Од осталих клубова разликује нас богато и дугогодишње искуство у раду са децом.

Тренер одбојкашког клуба „Видовдан“ Далибор Микић каже да напорно раде са децом, труде се да их анимирају, да им на тренинзима буде што занимљивије и уче колико је здраво бављење спортом.

„Имамо редовна такмичења на којима се деца друже, што се садржаја тренинга тиче држимо се онога што смо ми научили као играчи, а пратимо и трендове на интернету да би деци било занимљивије, да би привукли нове чланове, а и да би што мање времена проводили уз телефоне, јер знамо да је бављење спортом нешто најздравије за децу“, рекао је Микић.

Деца са задовољством долазе на тренинге понедељком, средом и петком, прија им да након школе буду активни и тренинге лако усклађују са свакодневним обавезама.

Чланови овог клуба организују и многобројне турнире, а највећи од њих је Видовдански турнир који окупи многобројне госте из наше земље, али и региона.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон