ДруштвоКосовоЛокалнеНасловна

Предшколска установа „Ђурђевак“ у Грачаници обележила је свој дан

Предшколска установа „Ђурђевак“ у Грачаници традиционалном годишњом приредбом, обележила је свој дан.

Малишани предшколске установе „Ђурђевак“ данас су обележили са закашњењем свој дан. Они су као по традицији и ове године као и свих ранијих година приредили изузетно маштовите сценске наступе, музичке тачке и на тај начин приказали родитељима као и свим присутнима шта су све савладали у току свог боравка у овој предшколској установи.

„Програм ће бити мало другачији, разноликији. Ове године смо кренули са „Годинама узлета“, па је и сам програм на другачијем нивоу, направили смо велики корак ка томе. О томе колико смо успешни говори чињеница да наша установа постоји 72. године, године рада и труда да деца стекну прве радне навике, као и чињеница да се број деце сваке године повећава. Деци бих најпре пожелела здравље, да остану добри и да наставе тако кроз даље школовање“, рекла је директорица ПУ „Ђурђевак“ Радица Парлић.

Предшколска установа „Ђурђевак“  због Васкршњих празника и распуста свој дан 6. мај Ђурђевдан није обележила истог дана већ након четири дана.

Након боравка у предшколској установи предшколци ће већ у септембру сести у школске клупе и започети први разред, а њихов боравак у Ђурђевку остаће им битна успомена која ће трајати у њиховим сећањима.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон