Косово

Уручене захвалнице учесницима пројекта ,,Обрадујмо ваше вршњаке на Косову и Метохији“

Председник Одбора за помоћ Косову и Метохији из Бања Луке Милорад Арлов  у ОШ „Бранко Ћопић“ уручио је 12 захвалница Одбора директорима основних и средњих школа бањалучеке регије за учешће у хуманитарној акцији „Обрадујмо Ваше вршњаке на Косову и Метохији“ у 2023.години.

Арлов се захвалио ученицима, директорима и наставницима који су на предлог Одбора у јесен 2023.године покренули хуманитарне акције уз подршку Министарства просвете и културе Републике Српске за српску децу на Косову и Метохији.

Директорица Основне школе „Бранко Ћопић“ из Бања Луке, Бранка Шпирић захвалила се Одбору у име свих директора и додала да је било задовољство учествовати у хуманој акцији за  Косово и Метохију.

Предложила је да се, у сарадњи са Одбором, организује хуманитарни концерт на коме би учестовале ученице школе из Бања Луке.

Директор Средње техничке школе из Бања Луке Владимир Куваља изјавио је да ће у мају ове године опет организовати хуманитарну спортску манифестацију у Бања Луци  и посветити је српској деци на Космету

Директори школа су изразили жељу да посете Косово и Метохију.

Арлов је позвао све хумане људе. организације и институција у Републици Српској помогну хуманитарне пројекте Одбора намењене деци и младима са потешкоћама у развоју, српској деци и вишечланим породицама на Косову и Метохији путем жиро рачуна 5551000046740485 код Нове банке.

Извор: ТВ Мост; Фото: Одбор за помоћ КиМ

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон