ВестиНасловна

Петковић после гласања: Данас се одлучује хоће ли српски народ опстати на Косову


Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је данас, након гласања да се на изборима одлучује о будућности Србије и свих грађана и о останку и опстанку Срба на Косову.
„На данашњим изборима, пре свега одлучиваће се о томе да ли ће српски народ на Косову и Метохији остати и опстати у својој држави Србији и на свом Косову и Метохији. Зато је од посебне важности да победи листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, јер управо прва тачка нашег програма развоја будућности Србије јесте одбрана Косова и Метохије у саставу Србије“, поручио је Петковић.

Он је нагласио да листа под бројем један гарантује наставак повећања плата, пензија и убрзани економски развој земље.

„Ако хоћемо нове пруге, путеве и све оно што доноси бољитак нашем народу, свим грађанима Србије, неопходно је да победи листа Српске напредне странке „Александар Вучић: Србија не сме да стане“. Једино та политика омогућава пре свега вођење независне и слободарске политике која ће омогућити даљи развој наше земље. Јер све уместо тога значи да ће Србија да стане, значи да ће Србија да се врати на онај колосек до 2012. године када смо крварили, када смо једноставно на све начине ишли у правцу пропадања. Данас, Србија иде напред, у правцу развоја, у правцу победе. Због тога је важно да листа број један буде та која ће да победи јер је то гарант будућности наше земље и нашег народа“, рекао је Петковић.

Извор: Косово Онлине

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон