КосовоНасловнаСпорт

Фудбалски ветерани Грачанице у Бања Луци

Организацијом Одбора иа помоћ Косову и Метохији и ветерана Техничке школе из Бања Луке у суботу 23.децембра у 16 часова одиграће се пријатељска и братска фудбалска утакмица између ветерана Техничке школе и ветерана Грачанице са Косова и Метохије у СД Борик са почетком у 16 часова. Међу ветеранима и гостима је и Новак Живић председник привременог органа српске општине Приштина са седиштем у Грачаници.

Захваљујући хуманости великог српског патријоте који увек помаже Одбору хумане акције за Косово и Метохију директор УКЦ Проф.др.Владо Ђајић сутра 23..децембра  заказао је пријем  гостију из Грачанице у 11 часова у УКБЦ Бања Лука.

На иницијативу и предлог Одбора фудбалски ветерани Техничке школе из Бања Луке  прихватили су да буду са Одбором  домаћини и  први пут одиграју пријатељску фудбалску утакмицу са својим новим пријатељима из Грачанице са Косова и Метохије.

У име Одбора велику захвалност дугујемо свим спонзорима, директору Владимиру Куваљи и ветеранима Техничке школе који су прихватили наш предлог као и СД Борик на помоћи у одигравању утакмице и дводневном боравку наше српске браће из Грачанице.

Ово је само једна у низу хуманих и братски веза Косова и Метохије и Републике Српске које организује наш Одбор већ 16 година или од 03.маја 2008.године. Хвала хуманој Републици Српској на великој подршци нашег Одбру на свим хуманим пројектима ових скоро 16.година за наше Косово и Метохију.

Извор: Саопштење, Одбор за помоћ Космет

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон