КосовоПолитика

Српска листа: Куртијеви саборци лажима нападају председника Вучића

Као што је председник Србије Александар Вучић данас подробно објаснио и најавио јавности како ће петоколонаши, љигавци и послушници теледириговани споља због свеукупне политичке ситуације кренути са неоснованим нападима и лажима на њега лично и нашу Србију, са циљем слабљења нашег положаја а у светлу притисака по питању Косова и Метохије, није прошло много да се огласе Куртијеви саборци и блиски сарадници Марко Јакшић и Момчило Трајковић и салвом увреда и безочним лажима нападну председника Вучића, Српску листу и државу Србију-наводи се у саопштењу Српске листе.

Користећи исти речник као и Аљбин Курти, који им изгледа саставља саопштења, бира кадрове и пружа пуну подршку у нападима на Србију, и ове авети политичке историје су стале да послушно пред Куртијем пљују по Србији.

Наравно, превише је лажи с њихове стране изречено, а премало речи описати како су лагали, па на пример у свом саопштењу крију свог пријатеља Ненада Рашића, Куртијевог министра који је гласао за отимање земље од српских домаћина, лажно представљајући да је то урадио Горан Ракић. Слику са тог гласања на којој се види како Рашић гласа за отимачину српске земље, достављамо у прилогу.

Крију ове авети прошлости из зоне сумрака како су директно учествовали у промени етничке структуре у Чаглавици а у склопу предузећа  Ратар, те Момчило Трајковић као “велики Србин” и данас против државе Србије заступа Албанце сумњиве прошлости у нади да ће отети још неки динар из буџета државе Србије. 

Крију Јакшић и Трајковић како су са Куртијевим министром Рашићем и саветницом Радом Трајковић били део Ђиласове групе “1 од 5 милиона” и заједно радили на разбијању српског јединства и слоге коју смо тешком муком под барјаком Српске листе и државе Србије изградили. Зашто Јакшић и Трајковић не позову свог пајтоса Рашића и другарицу Раду да поднесу оставке, а не да служе Куртију који жели да протера све српско? Или бар да убеде свог пајтоса Ненада Радосављевића који је саветник лажном градоначелнику Хетемију да напусти узурпирану општинску зграду у Лепосавићу. Ако се зна да Јакшић и Трајковић нису били у Београду 26. маја, онда је јасно ко је на терен довео Куртијеве специјалце и лажне градоначелнике на север. Ко је Куртију преко саветнице Раде дошапнуо да се упадне у општине, и чији друг, Ненад Радосављевић заслужује место саветника Хетемију у Лепосавићу.

Уместо да дају одговоре на ове конректне ствари, Јакшић и Трајковић би да се врати време зла у коме су владали, отимали од народа, грабили од странаца, черупали Србију и глумили патриоте.  Да се врате дани када су били господари живота и смрти и туђу децу гурали у сукобе на мосту и многим другим местима глумећи стратеге и квази патриоте, увек скривајући себе и своју децу. Не знају ни Трајковић и Јакшић како је да се из првих редова бори за Србију, стављајући себе испред свих, јер су они први били само када се отимало и јело, а не кад се борило. Та места су била резервисана за сиротињу.

Верујемо да ће лажи које су изговорили бити довољне да им Курти да још неко саветничко место, али ће сигурно бити довољно да остану уписани у књигу срама и јада српског рода-наводи се у саопштењу Српске листе.

Извор: Саопштење

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон