ДруштвоКосовоНасловна

Мештани Грачанице дочекали Нову годину у породичном амбијенту, али и у угоститељским објектима

Већина мештана Грачанице Нову годину дочекала је у породичној атмосфери, међутим било је и оних који су новогодишње расположење поделили са другима у локалним угоститељским објектима. Организованог дочека на отвореном није било.

У Грачаници и околним насељима Нова година дочекана је углавном скромно, али у свечаној атмосфери. Улице Грачанице украшене су новогодишњим декором, а у угоститељским објектима у Грачаници, као и у околним местима било је организованих дочека, за које су се цене кретале од 35 до 55 еура. Наша екипа уверила се да су сви објекти у којима се славила Нова година били пуни до последњег места. Уз богат мени и атрактиван музички програм веселило се до зоре.

„Атмосфера је феноменална, надамо се да ће бити у току целе ноћи тако. Уз конзумацију Од 55 еура нуди се пун мени са разноврсном храном, роштиљем и са пићем у неограниченим количинама“, рекао је Бобан Петровић из свечане сале „Мимоза“.

Жеље наших суграђана углавном су универзалне и односе се на здравље, срећу и мир на овим просторима.

И ове године, као и ранијих, незаобилазан је био ватромет у поноћ, а многи мештани већ најављују да ће више пажње посветити предстојећој православној Новој години.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон