Косово

Српска листа: Куртијев штићеник Радомировић сада већ редовно подстрекава своје присташе на извршење кривичних дела

Свакога дана Аљбин Курти говори како он подржава и спроводи владавину права, а исто тако свакога дана пружа подршку криминалним лицима које предводи заменик његовог министра Рашића, Радоица Радомировић. Радомировић на снимцима сада већ редовно подстрекава своје присташе на извршење кривичних дела, тако је данас на друштвеним мрежама објављен аудио снимак на коме се јасно чује како Радомировић организује криминалну групу за упад у станове који су изграђени средствима Владе Републике Србије и намењени самохраним мајкама, вишечланим породицама те расељеним и социјално угроженим лицима – наводи се у саопштењу Српске листе.

Након снимака у којима се Радомировић појављује као тренер за паљење аутомобила и плацева, снимака на којима се види блудничење и коришћење наркотика у општинским просторијама у непосредној близини Куртијевих специјалаца и полицајаца ово је кап која је код грађана Лепосавића превршила меру и захтева реакцију свих надлежних институција које ће јасно деловати према Радоици Радомировићу и његовим криминалним групама. 

 Захтевамо да без обзира на политичку подршку коју Курти даје очигледном криминалцу Радоици Радомировићу он буде позван на одговорност и у одговарајућем поступку буде кажњен за своја недела. Очекујемо и да међународни представници коначно реагују на доказе о неделима Радомировића и захтевају одговоре од надлежних те њихово хапшење – наводи Српска листа.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон