НасловнаСрбија

Петковић:Српски народ је најбоље оценио катастрофални однос Милоша Јовановића према КиМ, који на Косову нема никакву подршку

,,Како Александар Вучић да одговара за нешто што није потписао? То је просто питање које треба поставити новом Ђиласовом портпаролу Милошу Јовановићу који му се свесрдно нуди за коалиције из рачуна, а све преко леђа нашег народа са Косова и Метохије“, истиче у саопштењу члан Председништва СНС Петар Петковић. 

Он додаје да ,,незнање и манипулисање јавности нису својствени професору факултета“, па је стога очигледно реч о свесном обмањивању и извртању чињеница зарад политичке користи и напада на председника Вучића. 

,,Међутим, јефитини покушаји дезавуисања грађана Србије по питању КиМ неће проћи, јер наш народ добро зна да је глас за Милоша Јовановића глас за Драгана Ђиласа који је бесрамно предлагао исељавање Срба са КиМ. 

На посебној седници Народне скупштине на тему КиМ Александар Вучић им је небројено пута поновио да не долази у обзир признање лажне државе и чланство тзв. ,,Косова“ у систем УН, али то припадника Ђиласове шесте колоне не спречава да добро познатим лажима, путем тајкунских медија и то док је наша држава под ударима споља, нарушава српско јединство и настоје да слабе нашу преговарачку позицију“,истиче Петковић. 

Он додаје да једини који би требало да сносе одговорност пред грађанима Србије на следећим изборима су они који су до 2012. године најзаслужнији за потписивање језивих споразума који су ишли на руку Албанцима у Приштини, али и за економски крах српске државе који је довео до уништавања српског фактора на Балкану. 

,,Српски народ на КиМ најбоље је оценио катастрофални однос Милоша Јовановића према КиМ, те је сходно томе остао без одбора и без било какве подршке у нашој јужној покрајини. 

Не можете народ да преварите, а наш народ добро зна да једино Александар Вучић може да гарантује да ћемо сачувати Србију од антидржавних расипника и да ћемо сачувати Косово и Метохију у саставу државе Србије, што поткрепљују и резултати у виду 28 земаља које су искључиво захваљујући Вучићу повукле признање лажне државе“, поручује Петковић.

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон