Главна / Култура / Промоција књиге „Одрешена неман“

Промоција књиге „Одрешена неман“

aleksandra_mandicУ Дому културе у Грачаници у суботу, 29. јуна биће одржана промоција  књиге „ Одрешена неман“ аутора Александре Будимир Мандић. Ово је њена прва књига и ради се о њеној личној исповести од периода када су јој убијени родитељи до данас.

„ Књигу сам посветила сенима мојих драгих родитеља Душану и Мирјани Будимир и мојој деци Филипу и Андреју, који су ми све у животу“ , прича за програм Радио Грачанице Александра Мандић.

Александра Будимир Мандић рођена је 1979. године у Задру, а одрасла је у Грачацу. Ратни вихор ју је довео у Србију 1995. године где је након краћег боравка морала да се досели у Приштину, где је завршила школу и факултет и засновала породицу.

aleksandra_zoran„Ауторка ове књиге нема литерарних амбиција. Она није у облацима, опијена да се досегне нестварно и нестварно и тежња драматиком какву многи неостварени сањари снивају. Она пише. Свој животопис саопштава кроз стварност казивања и своје трпљење зла“ , наводи рецезент ове књиге Ратко Поповић, који ће о књизи говорити на промоцији.

Check Also

“Ошишани јеж” за Дом културе Грачаница од УНС-а

Дом културе у Грачаници дарован је од Удружења новинара Србије укориченим дупликатима часописа “Ошишани јеж”. …