Србија

Петковић: Ђилас се богатио кад су у Приштини сепаратисти проглашавали независност

Одвратно је када Драган Ђилас говори о Косову и Метохији, јер је он један од људи који су се најбезобзирније богатили управо у време када су у Приштини сепаратисти проглашавали независност, и тада, као уосталом и данас, није марио ни за Србију, ни за српске државне и националне интересе, изјавио је вечерас члан Председништва СНС Петар Петковић.

“Док су Срби на Косову и Метохији бројали протеране, своја спаљена имања и уништене светиње, Ђилас је бројао своје срамотно стечене милионе, и данас би поново на исти начин нашу јужну покрајину и наш народ на Космету препустио на милост и немилост екстремистима и сепаратистима”, навео је Петковић у саопштењу.

Још је срамотније, наглашава, када Ђилас говори о слободи медија, јер у овој земљи “није било медија који он није држао за гушу и уцењивао као апсолутни господар рекламног простора, и тада у медијима није било ни опозиције нити могућности да ико прозбори реч против жутих несрећника Србије”. 

Петковић је истакао да су Александар Вучић и Српска напредна странка Ђиласу криви само зато што су лажним демократама показали на делу шта је права демократија и зато што су стали на пут бесомучној пљачки и уништавању Србије, али и зато што бране Косово и Метохију у саставу Србије.

“Нигде се није догодило, па неће ни у Србији, да они који су ојадили један народ и државу, сада наводно ослобађају ту исту државу, јер, ако би неким несрећним сплетом околности Ђилас и њему слични икада дошли на власт, наша држава би поново пала на колена и била закатанчена. Народ им то никада неће допустити”, поручио је Петковић.

Извор: Т а н ј у г

Прикажи још

Повезани артикли

Бацк то топ буттон